Giresun Spor Gazete

Giresunspor’un kalan maçlarını sizler için derledik.

Giresunspor teknik direktörü Mustafa Kaplan, ilk göreve geldiğinde, “Burada önemli olan paradan ziyade kenetlenip, iyi bir iletişim kurup takıma sahip çıkıp bu takımı önce bu ligde tutup ondan sonra bakmak lazım.” demişti. İşte fikstür.

Giresunspor’un kalan maçlarını sizler için derledik.
28 Ağustos 2023 - 23:29

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor, bu hafta deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak.

Eyüpspor ile oynayacağı maçın ardından ise Yeşil Beyazlılar, sırasıyla Manisa FK, Keçiörengücü (D), Altay, Adanaspor (D), Boluspor, Şanlıurfaspor (D), BB Erzurumspor, Tuzlaspor (D), Kocaelispor, Göztepe (D), Sakaryaspor (D), Gençlerbirliği ve Ümraniyespor (D) ile karşı karşıya gelecek.

KAPLAN; “HAYALCİ OLMAMAMIZ LAZIM”

Göreve ilk geldiğinde hayalcilikten uzak bir açıklama yapan Giresunspor teknik direktörü Mustafa Kaplan, “Hayalci olmamamız lazım, play-off oynarız ya da şampiyon oluruz dersek insanları kandırmış oluruz” diyerek, camianın ve taraftarların elini taşın altına sokması ve sorumluluk alması gerektiğine dikkat çekti.

Kaplan, açıklamasında şunları söylemişti: “Burada önemli olan paradan ziyade kenetlenip, iyi bir iletişim kurup takıma sahip çıkıp bu takımı önce bu ligde tutup ondan sonra bakmak lazım. Ligin ilk yarısı gidebildiğimiz kadar, alabildiğimiz kadar puanlar alıp sonrasında devre arasında transferi açarsak hiç bir problem yok. Aynı şekilde biz Ankaragücü’nde de bunu yaşadık ama devre arasında 9 yabancı bir yerli aldık o sene Süper Lig’de kümede kaldık. İnşallah ilk yarı herkesin istediği bir Giresunspor yaratırız benim bundan şüphem yok, gece gündüz çalışacağız. Ancak tek isteğim destek olunmasıdır. Birlik beraberlik yapmak lazım. Altyapıdan gelen oyunculardan eğer 5-6 tane yakalarsak o zaman benim korkum yok ama yakalayamazsak çünkü elimizde kısıtlı bir kadro var kimse gönül koymaması lazım. Giresunspor için saha içinde ve saha dışında ne gerekiyorsa yapacağız.”

Ligin ilk haftasında şanssız bir Bodrumspor maçı mağlubiyeti alan Çotanaklar, ikinci maçta ise Çorum FK’nü yenmeyi başarmıştı. Yeşil Beyazlılar, son olarak da Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Bu maç gazetemiz baskıya girdiği ana kadar devam ediyordu. Bu maçın detaylarını yarın ki sayımızda bulabilirsiniz.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.