Giresun Spor Gazete

Giresunspor’da olağanüstü genel kurul tarihi belirlendi

Trendyol 1. Lig’den düşen Giresunspor, kulübün geleceği ve yönetim yapısı için kritik bir adım atarak olağanüstü genel kurul yapma kararı aldı.

Giresunspor’da olağanüstü genel kurul tarihi belirlendi
24 Nisan 2024 - 9:31

Yeşil Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 11 Mayıs’ta gerçekleşecek genel kurulun detaylarına yer verildi.

Açıklamaya göre, genel kurul 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 13.00’te Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’ndeki Çotanak Spor Kompleksi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Toplantı için yeterli çoğunluk sağlanamazsa, ikinci toplantı 18 Mayıs 2024’te aynı saat ve aynı yerde yapılacak.

GÜNDEM MADDELERİ

Genel kurulda ele alınacak gündem maddeleri arasında yönetim ve diğer kurulların faaliyet raporları, gelir-gider tablosunun görüşülmesi ve onaylanması, 2024-2025 tahmini bütçesinin onaylanması, yönetim kuruluna ek bütçe yapma yetkisi verilmesi ve kulüp üyeliklerinin değerlendirilmesi gibi önemli konular yer alıyor. Ayrıca, kulübün futbol şubesinin şirketleşmesi ve spor anonim şirketi vasfının kazanması için yönetim kuruluna yetki verilmesi de gündemde.

YÖNETİM KURULU SEÇİMİ VE DİĞER ÖNEMLİ KONULAR

Genel kurulda yönetim kurulu, denetleme kurulu, disiplin kurulu ve sicil kurulu için seçimler yapılacak. Ayrıca, genel kurulda dilek ve temenniler de ele alınacak. Bu olağanüstü genel kurul, kulübün önümüzdeki dönemdeki rotasını belirleyecek olması açısından büyük önem taşıyor.

Giresunspor taraftarları ve üyeleri, bu kritik toplantıda kulübün geleceği için alınacak kararları yakından takip edecek. Yönetim kurulu üyeliği için adaylık düşünenlerin ve kulüp üyelerinin, belirlenen tarihlerde genel kurulda yerlerini almaları gerekiyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.