Giresun Spor Gazete

Giresunspor’a gelince yok!

Giresunspor şehre yeni tesis için çağrıda bulunuyor. Hem de tam iki senedir. İki senedir, ne bir gelişme ne de başka bir şey var.

Giresunspor’a gelince yok!
21 Ekim 2022 - 6:58

Giresun’da bunlar yaşanırken, Eskişehir’de AK Parti Eskişehir İl Başkan Zihni Çalışkan, Eskişehirspor Kulübüne altyapı tesisleri için destek sağlanmasına ilişkin protokolün imzalandığını duyurdu.

Bu kapsamda Valilik ile Spor Toto Teşkilatı arasında protokol imzalandığını bildiren Çalışkan, “60 milyon 800 bin TL’lik destek, Eskişehirspor’umuza ve şehrimize hayırlı olsun. Yapılacak bu tesislerde Eskişehirspor eski günlerindeki gibi geleceğin yıldızlarını kendi bünyesinde yetiştirecek. İnşallah, önümüzdeki süreçte de Eskişehirspor’umuz için güzel haberler vermeye devam edeceğiz. İlklere öncülük eden Eskişehirspor’umuzun mazideki şaşaalı günlerine dönmesi için elimizden geleni yapacağız.” ifadesini kullandı.

Bu haberin çıkmasıyla birlikte Giresunsporlu taraftarlar, “Bize gelince mi yok? Giresunspor’un tesis projesi hazırken halen ne bekleniyor” İfadelerini kullandılar.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.