Giresun Spor Gazete

Giresun Süper Amatör Küme şampiyonu oldu

Batlamaspor, 2023-2024 Sezonu Giresun Süper Amatör Ligi’ni şampiyon tamamladı ve Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi. Şampiyonluğu belirleyecek son maçta rakip takım Es Esspor’un sahaya çıkmaması sonucu Batlamaspor hükmen galip geldi.

Giresun Süper Amatör Küme şampiyonu oldu
22 Nisan 2024 - 5:49

Giresun Süper Amatör Küme’nin 2023-2024 sezonu play-off müsabakaları tamamlandı. Yeniyolspor, Espiyespor’un sahaya çıkmaması nedeniyle 3-0 hükmen galip gelirken, Batlamaspor ve Es Esspor arasında oynanması gereken maçta da Es Esspor’un sahaya çıkmaması üzerine Batlamaspor hükmen galip ilan edildi.

Giresun Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olan Batlamaspor, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele etmeye hak kazandı. Batlamaspor’un başarısında, BAL Ligi’ne yükselmede önemli katkıları bulunan Göreleli oyuncular Burhan Nebioğlu ve Cihan Dobu’nun da yer aldığı kadronun etkisi büyük oldu.

  1. Yıl Sahası’nda oynanması planlanan Batlamaspor-Es Esspor maçı, Es Esspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle gerçekleşmedi. Şampiyonluğu resmen kazanan Batlamaspor, elde ettiği bu başarıyla yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de Giresun’u temsil edecek. Batlamaspor taraftarları ve oyuncuları, hükmen şampiyonluk sonrası büyük bir sevinç yaşadı ve yeni sezonda daha büyük hedeflere odaklandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.