Giresun Spor Gazete

Kahveci, Espiye’nin gururu

24 Nisan 2024 - 9:31
Kahveci, Espiye’nin gururu

2 Sene önce Brezilya’da düzenlenen Dünya şampiyonasında Şampiyon olan Tvf spor lisesi bu başarıyı tekrarlamak için mücadele edeceği kaydedildi.

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu Dünya Okullar Voleybol Şampiyonası, 18/29 Nisan 2024 tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrat’ta gerçekleştirilecek.

Kızlarda 28 ülkenin 8 grupta mücadele edeceği şampiyonada; Türk Milli takımı, Norveç, Meksika ve Şili ile A Grubunda mücadelelere başlayacak. Erkeklerde 28 ülkenin 8 grupta mücadele edeceği şampiyonada, Türk Milli takımı; Libya ve Şili ile F Grubunda karşılaşacak.

Espiyeli Efe Oğuz Kahveci’nin de kadroda yer aldığı TVF Spor Lisesi, voleybol takımı Liseler arası Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Espiye’mizin Gurur Efe Oğuz KAHVECİ ve Takım arkadaşlarına başarılar dileriz.   (FİKRET BIYIK)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.