Giresun Spor Gazete

Giresunspor’da başkan adayları!

Giresunspor’da başkan Nahid R. Yamak’ın olağanüstü genel kurul açıklamasının ardından aday sayısı 3’e çıktı.

Giresunspor’da başkan adayları!
20 Ağustos 2023 - 21:25

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da Kulüp Başkanı Nahid R. Yamak’ın Olağanüstü Genel Kurul kararı açıklamasının ardından başkan adaylığı için bazı işadamları kollarını sıvazladı.

Daha önce Giresunspor’da Basın Sözcülüğü yapan Halil İbrahim Önal, mevcut yönetimde Başkanvekili olan Ferhat Karademir ile bir önceki yönetimde yer alan İşadamı Ercan Ayhan, gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul’da aday olmak için hazırlıklara başladığı kaydedildi.

ÖNAL AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan İşadamı Önal, yaptığı açıklamada, kesin olarak Giresunspor’a başkanlık adaylığını koyduğunu kaydetti.

Önal, “Giresunspor bizim için vazgeçilmez değerdir. Bir süredir maddi ve manevi zor zamanlardan geçen Giresunspor’un yeri Süper Lig’dir. Çok mücadele edeceğiz, çok zorlanacağız ama Giresunspor’u hak ettiği değere kavuşturacağız. Yeşil Beyazlı takımımız için elimden geleni yapacağım. Giresunspor’un yapılacak olan olağanüstü kongresinde kulüp başkanlığı için adaylığımı açıklamak istiyorum. Bu kararımı almama ve açıklama vesile olan, benden desteklerini esirgemeyen aileme ve arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Büyük bir borcun altına girdiğimizin farkındayım ama biliyorum ki bu yükün altından kalkacağız.” dedi.

ERCAN AYHAN, LİSTE HAZIRLIYOR

Giresunspor eski Asbaşkanı Ercan Ayhan, yönetimin olağanüstü kongre kararı almasından sonra liste hazırlamak için çalışmalara başladı.

Kendisine yakın bazı isimlerle Altınpost Gemisinde toplantı düzenleyen Ayhan’ın, “Sorunları biliyoruz. 44 yıl sonra şampiyon yönetimde bulunmamız ne kadar konulara vakıf olduğumuzu gösteriyor. Yeşil Beyazlı camiayı içinde bulunduğu durumdan çıkarmaya talibiz” dediği öğrenildi.

Ercan Ayhan, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekilliği, S.S. Öz Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı ve Giresun Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanlığı görevlerinde bulunuyor.

KARADEMİR DE GELİYOR!

Bu arada Mimar Ferhat Karademir’in de liste yapmak için görüşmelerini aralıksız sürdürdüğü gelen bilgiler arasında.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.