Giresun Spor Gazete

Ayhan: Eleştirmek ne doğru, ne de etik

Bitexen Giresunspor eski Asbaşkanı Ercan Ayhan, “Bütün mali belge ve evraklara ulaşabilirlikleri vardı. Giresunspor’un mali ve sportif başarısını çok iyi bilen kişilerdi” dedi

Ayhan: Eleştirmek ne doğru, ne de etik
13 Mart 2023 - 9:57

Bitexen Giresunspor eski Asbaşkanı Ercan Ayhan, başta Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak ve yönetimi olmak üzere Giresunspor camiasına sağduyu ve birliktelik çağrısı yaptı.

Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, Giresunspor’un sportif başarısı için Giresunspor eski Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ve şahsının kulübün destekçisi olduklarını ifade etti.

Hakan Karaahmet ve yönetiminin kendi isteği ve rızasıyla yönetimi bırakmasının ardından seçilen Yamak ve yönetimine seslenen Ayhan, “Giresunspor Kulüp Başkanı Yamak ve bazı yönetim kurulu üyeleri Karaahmet yönetiminde görev yapmış ve hatta mali işlerden sorumlu insanlardı. O yönetim kurulu üyeleri kulübün bütün mali hesaplarına hakim bir isimlerdi. Bütün mali belge ve evraklara ulaşabilirlikleri vardı. Giresunspor’un mali ve sportif başarısını çok iyi bilen kişilerdi. Bu konuları çok iyi bilmelerine rağmen, Hakan Karaahmet yönetimini işaret ederek eleştirmek ne doğru, ne de etik bir durum değildir. Yamak ve yönetimi bu kulübün mali ve sportif durumunu bile bile almıştır. Bundan sonraki süreçte Giresunspor kulübünün sportif başarısı için şahsım ve 44 yıl sonra Giresunspor’u süper lige çıkarma başarısına imza atanan Hakan Karaahmet’in kulübün yanında ve destekçisi olacağının çok iyi bilinmesini isteriz”  dedi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.