Giresun Spor Gazete

O tribünler dolmalı

Giresunspor, Süper Lig’deki ikinci sezonuna Pazar günü Adana Demirspor ile oynayacağı maçla ‘Merhaba’ diyecek

O tribünler dolmalı
04 Ağustos 2022 - 6:31

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Giresunspor, Süper Lig’de ikinci sezonunun perdesini Adana Demirspor ile oynayacağı maçla açacak. Pazar günü Çotanak Stadı’nda oynanacak maç 19.15’te başlayacak. Yeşil Beyazlılar bu maçı taraftarlarının da desteğiyle kazanmayı istiyor.

BİLETLERE İLGİ YOK

Öte yandan Giresunsporlu taraftarlar şuana kadar biletlere beklenen ilgiyi göstermedi. Fiyatların makul olması da taraftarları tribüne çekmeye yetmedi. Bazı taraftar grupları şimdiden maç için hazırlık yaparken, tribünlerin şartlar ne olursa olsun dolması bekleniyor.

Çünkü başka Giresunspor yok. Çotanaklar, Süper Lig’de kalıcı olmak istiyor. Bu durum da birlik ve beraberlikten geçiyor. Maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olan Yeşil Beyazlılar, Süper Lig’deki ikinci sezonunda başarılı olmayı hedefliyor.

GÜLER; “TARAFTARSIZ OLMAZ”

Giresunspor Başkan Yardımcısı Mustafa Oğuzhan Güler, tek hedeflerinin ilk maçta taraftarlarla gülmek olduğunu kaydetti. Güler, “Taraftarsız olmaz. Giresunspor taraftarıyla güçlüdür. Herkesi zorlu maça bekliyoruz. Giresunspor bu maçta taraftarıyla kazanmak istiyor. Giresunspor Süper Lig’de bu sezon da adından sıkça söz ettirmeyi hedefliyor.” dedi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.