Giresun Spor Gazete

Şirin: Bu vebali kimse kaldıramaz!

28 Çotanaklar Derneği Başkanı Yalçın Şirin, “Bizler çocukluğu Giresunspor sevdasıyla yoğrulmuş ve kuruluşundan bu güne kadar her anında bulunmuş, iyi gününde kötü gününde hep yanında olmuş 28 Çotanaklar Derneği olarak son günlerde takımımızın başında dolaşan bu kara bulutların bir an önce dağılmasını acele bir şekilde bekliyoruz” dedi.

Şirin: Bu vebali kimse kaldıramaz!
17 Aralık 2022 - 7:02

Şirin yaptığı açıklamada, tüm Giresunluları hep birlikte ‘Giresunspor’ diye haykırmaya çağırdı. Giresunspor’un süper ligden düşmesi halinde herkesin küme düşeceğinin altını çizen Şirin şunları kaydetti;

“Derneğimiz kurulduğu günden bu güne hep siyasetten uzak durmuş ve ilkeli seviyeli bir yönetim oluşturarak her siyasi oluşuma eşit mesafede olmuştur ve olmaya devam edecektir. Fakat şurası asla unutulmamalıdır mesele Giresunspor olunca kimse kusura bakmasın bizi yönetenler valisinden belediye başkanına oradan Giresun milletvekillerine kadar herkes bu taşın altına ellerini koymaları gerekir, aksi halde değil 3 puan silinmesi bu takım düşerse bilinsin ki herkes düşer! Bu arada tavrımız hep Giresunspor’dan yana iken birilerinden duyduğumuz kadarıyla aralarındaki rövanş yada adı her ne konusu ise bizlerin yeşil-beyaz renk ve Çotanak arması Giresunspor’umuzun üzerinden lütfen ellerinizi çekin! Birlik beraberlik içinde hep birlikte sadece Giresunspor diye haykıralım.”

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.