Giresun Spor Gazete

Saha ve seyirci avantajı bizde

Başkanvekili İbrahim İnaç, “Giresunspor bu şehrin takımı ise herkesi tribünlere bekliyoruz. Lütfen herkes iki saatini Giresunspor’a ayırsın” dedi

Saha ve seyirci avantajı bizde
26 Mayıs 2023 - 8:48

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor Başkanvekili İbrahim İnaç, Trabzonspor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulundu.

“Giresunspor mücadeleci bir takım.” diyen İnaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Tabii ki eksiklerimiz de var. Tek hedefimiz var o da son üç haftayı 3’te 3 yaparak kapatmak. Bunun için çabalayacağız, bunun için mücadele edeceğiz. İnşallah bunu da başaracağız. Giresunspor zoru sever, her zaman imkansızı da kolaya çevirmiştir. Bunun yolu da omuz omuza birlikte mücadele etmekten geçer. İnanıyorum ki tribünleri dolduracak Giresunlular. Buna şuan çok ihtiyacımız var. Giresunspor bu şehrin takımı ise herkesi tribünlere bekliyoruz. Lütfen herkes iki saatini Giresunspor’a ayırsın” diye konuştu.

İnaç, “Seyirci ve saha avantajına sahibiz. Ümraniyespor deplasmanımız var. Buradan da 3 puan hedefliyoruz. Üçte üç yapabilirsek puanımızı 43’e yükselteceğiz ve resmen ligde kaldığımızı ilan etmiş olacağız. Tek isteğimiz taraftarlarımızla başarılı bir şekilde sezonu tamamlamak” dedi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.