Giresun Spor Gazete

Keleş: Hakkım varsa helal olsun

Giresunspor’un şampiyon hocası Hakan Keleş, veda mesajı yayınladı, “Giresunspor’dan ayrılma kararını aldım ve bu kararımı Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak, Futbol Şube Sorumlusu Ferhat Karademir ve Genel Menajer Serkan Ünver’e bildirdim”

Keleş: Hakkım varsa helal olsun
04 Mayıs 2023 - 7:50

Spor Toto Süper Lig’de teknik direktör Hakan Keleş, istifa etti. Keleş, konuyla alakalı olarak sosyal medya hesabından, helallik istedi, hakkını helal ettiğini açıkladı.

Keleş, “Yaklaşık üç sene önce imza attığım günden bu yana başarılı olmak için ekibimle beraber çok çalıştık, çok emek verdik. Bu aman içerisinde, elimizdeki kısıtlı imkanlara rağmen hep birlikte çok anlamlı bir şampiyonluk yaşadık. Giresun’un ve Giresunspor’un 44 yıllık özlemini bitirdik. Rekorlar kırdık, büyük başarılara imza attık ve bunlarla gurur duyduk. Elbette üzüldüğümüz zamanlar da oldu ama elimizdeki imkanlarla çok sıkıntı çekmemize rağmen hiçbir bahaneye sığınmadık; oyuncularımla beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.” dedi.

Keleş, “Geldiğimiz bu noktada, İstanbulspor maçının ardından taraftarlarımızı üzmemek adına Giresunspor’dan ayrılma kararını aldım ve bu kararımı Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak, Futbol Şube Sorumlusu Ferhat Karademir ve Genel Menajer Serkan Ünver’e bildirdim. Kalbimi bıraktığım bu şehirde ve bu kulüpte birlikte çalışma fırsatı bulduğum her oyuncuma, ailem gibi gördüğüm kulüp çalışanlarına, başkanlarıma, yöneticilerime, şehrin mülki amirlerine, bürokratlarına, büyük Giresunspor taraftarına ve bu süreçte bana güvenip destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yolunuz hep açık olsun, sevgiyle kalın. Gönlüm sizlerle. Varsa hakkım helal olsun.” ifadelerini kullandı.

Hakan Keleş bu sezon 33 karşılaşmada 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet elde etti.

Giresunspor’un Süper Lig’e yükseldiği sezonda Hakan Keleş görevdeydi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.