Giresun Spor Gazete

Robert Mejía Giresunspor’da

Çotanaklar’da dış transfer çalışmaları bütçeye uygun olarak devam ediyor. Yeşil Beyazlılar, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor.

Robert Mejía Giresunspor’da
04 Ağustos 2022 - 6:31

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Robert Mejía ile anlaşma sağladı. Yeşil Beyazlı Kulüp’ten yapılan yazılı açıklamada, “Robert Mejía’ya Giresunspor’umuza hoş geldin diyor, Çotanak arma altında başarılı bir sezon diliyoruz.” denildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Öte yandan Giresunspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Yeni transferimiz Robert Mejía, sponsor hastanemiz Liv Hospital Vadistanbul’da sağlık kontrolünden geçti. Kontrollerde futbolcumuza kardiyoloji, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayenesi yapıldı ve kan değerlerine bakıldı. Futbolcumuza sağlık kontrolleri sırasında eko, efor, solunum fonksiyon testi gibi kardiyak testler ve radyolojik kontroller de yapıldı.” denildi.

HAYIRLI OLSUN

Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, Mejia ile bir süredir görüşmelerin devam ettiğini ve transferin nihai sonuca ulaştığını kaydetti. Karademir, “Giresunspor’umuza ve Mejia’ya hayırlı olsun. İyi bir transfer olarak görüyoruz. Genç bir yetenek. İnşallah iki taraf için de transfer hayırlı olur.” ifadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.