Giresun Spor Gazete

Güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz

Giresunspor’da teknik direktör Mustafa Kaplan, “Burada önemli olan paradan ziyade keneTLenip, iyi bir iletişim kurup takıma sahip çıkıp bu takımı önce bu ligde tutup ondan sonra bakmak lazım.” dedi

Güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz
10 Temmuz 2023 - 6:09

Spor Toto Süper Lig’den TFF 1. Lige düşen Giresunspor’da teknik direktör Mustafa Kaplan, yeni sezona dair gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Devre arasına kadar toplayabildikleri kadar puan toplayacaklarını kaydeden Kaplan, mevcut kadroyla iyi işler yapmak için çabalayacaklarını kaydetti.

Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Burada önemli olan paradan ziyade keneTLenip, iyi bir iletişim kurup takıma sahip çıkıp bu takımı önce bu ligde tutup ondan sonra bakmak lazım. Ligin ilk yarısı gidebildiğimiz kadar, alabildiğimiz kadar puanlar alıp sonrasında devre arasında transferi açarsak hiç bir problem yok.” Şeklinde konuştu.

Genç bir yapılanmayla yeni sezona gireceklerinin altını çizen Kaplan, “Teknik heyetimiz ciddi bir şekilde oyuncularımızın gelişimlerini takip ediyor, onları yeni sezona hazırlıyor. Tabi biz burada Türk futboluna da Giresunspor’a da yeni isimler kazanmak için uğraşıyoruz. Eldeki kadroda ne varsa en iyisini yapmaya şarTLandık. Hedefimiz elbette ki en az 4-5 oyuncuyu A takıma monte etmek. Bunu da başaracağız gibi duruyor. Hayalci değiliz, gerçekçiyiz. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.

Kaplan, Bolu’da daha sıkı çalışacaklarını belirterek, “Bolu da daha fazla taktik ağırlıklı bir antrenman yapacağız. Şuan oyuncularımıza yüklemeler yapıyoruz. Eksik isimlerimiz var. Onların da bu hafta tamamlanmasını bekliyoruz. Onlar da geldikten sonra inşallah eldeki tüm futbolcularla iyi bir kamp geçirip, sezona giriş yapmayı hedefliyoruz. Giresunspor bizim canımız. Her oyuncumuz bizim için değerli. İnşallah başarılı olacağız, tek isteğimiz bu” şeklinde konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.