Giresun Spor Gazete

Denetçilere her türlü kolaylık sağlandı

Yeşil Beyazlılar’ın Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, “Kulübümüz, denetçiler tarafından talep edilen tüm bilgi belge ve evrakları eksiksiz olarak denetime sunmuştur” dedi.

Denetçilere her türlü kolaylık sağlandı
11 Ağustos 2022 - 6:20

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, denetleme ekibine tüm şeffaflıkla yaklaştıklarını söyledi.

Karademir, yaptığı yazılı açıklamada, denetim sürecinde görevli kamu görevlilerine her türlü kolaylığın sağlanarak, kendi dönemlerine ait evrak ve dokümanların sunulduğunun altını çizdi.

Karademir, “Kamuoyunda da yer alan denetleme sürecinin uzun sürmesi ile ilgili eleştiriler muhasebesel anlamda kulübümüzde bulunan tüm evrakların eksiksiz olarak incelenmesi ve bazı evrakların hazırlanmasıyla ilgili gecikmeden kaynaklanmıştır. Kulübümüz, denetçiler tarafından talep edilen tüm bilgi belge ve evrakları eksiksiz olarak denetime sunmuştur. Kulübümüzün denetlenmesi ile ilgili herhangi bir çekincesi olmadığı gibi tüm şeffaflığıyla denetleme görevi ile görevlendirilen kamu personelleri ile uyum içerisinde süreci en iyi şekilde devam ettirmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.