Giresun Spor Gazete

Gol yollarında büyük sıkıntı var!

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da hazırlıklar son sürat sürüyor.

Gol yollarında büyük sıkıntı var!
19 Eylül 2023 - 23:11

Giresunspor’un teknik direktörü Mustafa Kaplan ise hücum yollarındaki sıkıntıyı her fırsatta dile getirerek, “Tek sıkıntımız üçüncü bölge. Bu bölgede biraz top tutabilsek belki farklı şeyler yapacağız. İnşallah bunu da Manisa maçında yapacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum, kendi sahamızdan puan ya da puanlar alarak ayrılmayı hedefliyoruz. Bazı oyuncularımızda darbeye bağlı sakatlıklar var, onları da maçlara hazır hale getirmeyi düşünüyoruz. Transfer yasağımız kalktığında kadromuza katacağımız oyuncuların yüzde 70’ini belirledik. 15-20 puan aralığında ilk yarıyı bitirmeyi hedefliyoruz. Gençliğimize ve dinamikliğimize güveniyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Teknik Direktör Mustafa Kaplan refakatinde gerçekleşen antrenmanda, yeşil beyazlı takımın moral ve motivasyonunun yerinde olduğu gözlemlendi.

Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Ankara Keçiörengücü öncesinde geçtiğimiz sezon aşil tendon rüptürü sakatlığı yaşayan ve ameliyat olan profesyonel futbolcumuz Faustin Senghor’un rehabilitasyon süreci devam etmektedir. Zorlu maç öncesinde Faustin Senghor ve Talha Ulvan haricinde bulunmuyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.