Giresun Spor Gazete

Marka değeri artıyor

Marka değeri artıyor
24 Ağustos 2022 - 7:40

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor’da taraftarlar, Çotanak Store Mağazası’na fazlasıyla ilgi gösteriyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bitexen Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, bu sezon fiyatları makul tuttuklarını belirterek, gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ifade etti.

Başkan Karaahmet, “Çotanak Store belki de tarihinde ilk kez bu kadar forma satmıştır. Sürekli yeni tedarik için sipariş veriyoruz. Geçen sene yaşadığımız sıkıntıları bu sezon yaşamamak için dikkatli hareket ediyoruz. Taraftarlarımızın beklentisini karşıladıysak ne mutlu bize. Herkesi Çotanak Store Mağazası’na davet ediyoruz. Bu şehirde gencini, yaşlısını ve bebekleri yeşil beyazlı formayla görmek bizleri çok mutlu ediyor.” diye konuştu.

HATIRA FORMALARINI KAÇIRMAYIN

Bitexen Giresunspor, hatıra formalarını satışa çıkarmaya devam ediyor. Yeşil Beyazlı Kulüp’ten yapılan yazılı açıklamada, “Galibiyeti getiren formalar bir tık uzağında. Kasımpaşa maçında giyilen formalar ve imzalı gol forması şimdi Çotanak Store’da satışta. ” denildi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.