Çotanaklar’da yüzler gülüyor

Son iki maçtan da galibiyetle ayrılan Bitexen Giresunspor, Antalya’da oldukça verimli bir çalışma temposuna girdi

Çotanaklar’da yüzler gülüyor

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un Antalya kampı sürüyor. Yeşil Beyazlılar, günde bazen tek bazen de çift antrenman gerçekleştiriyor. Çotanaklar, birkaç gün içinde de hazırlık maçı takvimini netleştirecek.

Öte yandan Giresunspor Kulübü, teknik direktör Hakan Keleş refakatinde çalışmaların sürdüğünü kaydederken, “Çalışmalarımız devam ediyor.” İfadeleriyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

YORUM ALANI

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.