Giresun Spor Gazete

Hedef yeni bir sayfa açmak

Giresunspor’un başarılı futbolcusu Mert Han Kurt, antrenmanlarda teknik direktör Serhat Güller’in gözüne girebilmek için yoğun çaba harcıyor. Mert Han, “Beklentileri biliyor elimizden geleni yapıyoruz.” dedi

Hedef yeni bir sayfa açmak
26 Ocak 2024 - 10:15

Trendyol 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor’un başarılı futbolcusu Mert Han Kurt, Pazar günü deplasmanda oynanacak Bandırmaspor maçı öncesi bir dizi açıklamada bulundu.

Sezonun şanssız geçtiğini belirten Mert Han, takım olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade etti ancak, yeni bir başlangıç yapmak adına bir seriye başlama planları olduğunu dile getirdi.

Trendyol 1. Lig’de yeni bir sayfa açmayı hedefleyen Mert Han Kurt, mevcut kadroyla birlikte ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inandıklarını vurguladı.

Tecrübeli futbolcu, takımın moral bulması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ve Pazar günü oynanacak olan Bandırmaspor maçında galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Mert Han, taraftarlardan destek istedi ve onlara olan inancını dile getirerek, birlikte hareket ederek sezonu olumlu bir şekilde tamamlamak istediklerini belirtti. Maç öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını ve sahaya en iyi şekilde odaklanmış bir şekilde çıkacaklarını ifade eden Mert Han Kurt, tüm takımın bu maçta vereceği mücadele ile sezonun kalan bölümü için olumlu bir momentum yakalamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.