Giresun Spor Gazete

Allah rahmet eylesin

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet’in acı günü. Karaahmet’in bir süredir Ordu’da bir özel hastanede tedavi gören babası Oktay Karaahmet hayatını kaybetti.

Allah rahmet eylesin
12 Kasım 2022 - 7:02

73 yaşında hayatını kaybeden Oktay Karaahmet dün Giresun Merkez Hacı Miktad Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Giresun yeni mezarlıkta toprağa verildi.

SEVENLERİ VE YAKINLARI YALNIZ BIRAKMADI

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ve Karaahmet ailesini acılı günlerinde yakınları, sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Cenaze namazına AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri, kamu, kumum ve kuruluş temsilcileri, iş ve spor camiası, vatandaşlar katıldı.

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ ÇİÇEK GÖNDERDİ

Cenaze namazına başta TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi olmak üzere kulüp başkanları çelenk gönderdi. Öncü Gazetesi olarak merhum Oktay Karaahmet’e Allahtan rahmet, Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ve ailesine başsağlığı dileriz.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.