Giresun Spor Gazete

Kır şeytanın bacağını

Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak, maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Kır şeytanın bacağını
14 Ocak 2023 - 6:28

Spor Toto Süper Lig’de orta sıralara yükselme mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, deplasmanda bugün FRAPORT TAV Antalyaspor’a konuk olacak. Corendon Aırlınes Park Antalya Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak, maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

KELEŞ; “HAZIRIZ, TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM”

Bitexen Giresunspor’da teknik direktör Hakan Keleş, hedeflerinin sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak olduğunu söyledi.

Keleş, yaptığı açıklamada, “Giresunspor olarak hedefimiz ve amacımız belli. Arkadaşlar da bu amaç doğrultusunda çalışıyor. Takımımızın istek ve arzusundan memnunum. Önümüzde zor bir maç var. O maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Bu arada geride kalan haftalarda şanssız sonuçlar alarak taraftarlarını üzen Çotanaklar, Antalya deplasmanından puan ya da puanlarla dönmekte kararlı. Hafta boyunca hazırlık yapan ve dün itibariyle Antalya’ya ulaşan Yeşil Beyazlılar’da zorlu maç öncesi tek düşünce galibiyet olarak belirlendi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.