Giresun Spor Gazete

Güller, hariçten gazel okuyor

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, “Oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz” diyerek topu yine taca attı.

Güller, hariçten gazel okuyor
13 Şubat 2024 - 7:07

Güller, “Geçen haftaki Eyüpspor beraberliğinden sonra buraya umutlu gelmiştik. Saha içeresinde futbolun pozitif yönünde kalmaya çalıştık, futbol oynamaya çalıştık. Kişisel anlamda da özellikle sol tarafta defansif anlamda önemli hatalar yaptık, bunun karşılığında da kalemizde golü gördük. Dediğim gibi gücümüz yettiğince oynamaya çalışıyoruz, genç oyuncularımız var, bu genç oyuncuları geliştirmeye, oyunlarını ve oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda da devam edeceğiz. Ayrıca belirtmek isterim ki her şeye rağmen buradan puansız döndüğümüz için üzüntülüyüz.” dedi.

“Bizi daha çok ilgilendiren taraf oyuncuların gelişimi, bu bizim için önemli, bunu sağlamaya çalışacağız.” diyen Güller, “Her maçta biraz daha üzerine koyuyorlar, lig tecrübeleri biraz eksik. İlerleyen haftalar bizim oyuncularımızın gelişimi adına daha iyi olacağını ve lige daha iyi ayak uyduracaklarını düşünüyorum. İnşallah onlar adına da hayırlı bir sezon olur. Bu ligde kolay maç yok, bu zor ligde tamamı genç ve tecrübesiz oyuncularla oynamak gerçekten çok zor ama yılmadan, usanmadan biz onlarla devam edip onların gelişimini sağlamaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Kadrosunda oldukça fazla genç oyuncu olduğuna dikkati çeken Güller, “Bu genç oyuncularımızı geliştirmeye, oyunlarını geliştirmeye, oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda da devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.