Giresun Spor Gazete

Transfer tahtası açılmayacak mı?

Halen daha transfer yasağı konusunda bir ilerleme kaydedemeyen Çotanaklar, Bodrumspor deplasmanına da aynı kadroyla gidecek. Kaybedilen her puan Giresunspor’un geleceğini zora sokarken taraftarlar tedirgin.

Transfer tahtası açılmayacak mı?
11 Ocak 2024 - 9:46

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da transfer yasağı sürerken, sezonun ikinci yarı Cuma günü oynanacak Sakaryaspor – Göztepe maçıyla başlayacak.

Bu maç öncesi Antalya’da kampa giren Yeşil Beyazlılar, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçına da burada hazırlanıyor.

Teknik Direktör Serhat Güller gözetiminde çalışan Çotanaklar, transfer yasağı sebebiyle Bodrumspor maçına da aynı kadroyla çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

CAMİA TEDİRGİN

Sezonun ilk yarısında ligin dibine demir atan Bitexen Giresunspor, ligin ikinci yarısının ilk maçını Cumartesi günü oynayacak. Halen daha transfer yasağı konusunda bir ilerleme kaydedemeyen Çotanaklar, Bodrumspor deplasmanına da aynı kadroyla gidecek.

Kaybedilen her puan Giresunspor’un geleceğini karartırken, bu konuda Bay Yamak’ın hiçbir şey yapmaması camiayı daha da tedirgin ediyor.

Hal böyleyken halen daha transfer yasağının açılmaması, çok önemli maç öncesi halen daha aynı kadroyla sahaya çıkılacak olması üç puanın önemsenmediğini ortaya çıkarıyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.