Giresun Spor Gazete

Bu maçın başlığı yok; 1-1

Çünkü, gol, gol fırsatları, mücadele, istek, arzu, takım oyunu hepsi bu maçta vardı. Tek eksik üç puan oldu… Bizim çocuklar, galibiyet için her şeyi yaptı ancak futbol şanssızlığını yenemedi.

Bu maçın başlığı yok; 1-1
25 Ekim 2022 - 5:02

Mücadelenin ilk yarısında sayısız gol fırsatlarını kaçıran Çotanaklar, bir türlü MKE Ankaragücü kalecisi Gökhan’ı geçemedi. Çotanaklar, 69’da Jese’nin golüyle mücadelede geriye düşse de pes etmedi ve Bajic’in 85’teki golüyle sahadan bir puanla ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Bitexen Giresunspor ile MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Çotanaklar, rakibiyle atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı.

Çotanak Spor Stadı’nda oynanan maçın ilk 45 dakikasında Çotanaklar, sayısız gol fırsatlarını skora yansıtamadı. Üstün oyunu ve pas trafiğiyle son haftaların en iyi performanslarından biri sergileyen yeşil beyazlılar devre arasına golsüz eşitlikle girdi.

  1. dakikada Bitexen Giresunspor atağında Bajic’in ara pasında Serginho ceza sahası içerisinde topla buluştu. Kaleci Gökhan Akkan ile karşı karşıya kalan bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak, Gökhan Akkan’dan döndü.
  2. dakikada Serginho, Campuzano’nun defansın arkasına attığı topla ceza sahasına girdi. Kaleci Gökhan Akkan ile karşı karşıya kalan Serginho’nun vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
  3. dakikada Serginho, MKE Ankaragücü ceza sahası içerisinde baskı uyguladığı rakibinden kaptığı topu boş pozisyonda bulunan takım arkadaşı Görkem Sağlam’a aktardı. Görkem Sağlam’ın şutunda, top yan direkten döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz tamamlandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.