Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Teknik Direktör Ergun’a hüzünlü veda

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanede tedavi gören ancak kurtarılamayarak yaşamını yitiren Giresun’un sevilen ve sayılan ismi Teknik Direktör Aziz Ergun ve merhum Yılmaz Oksal’ın eşi Necla Oksal son yolculuğuna uğurlandı.

Teknik Direktör Ergun’a hüzünlü veda
13 Aralık 2023 - 7:59

Ergun ve Oksal için Merkez Hacı Miktat Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazına Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti,  Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Başkan Vekili Salih Özdemir,  önceki dönem Giresun milletvekilleri Mustafa Çakır,  Bülent Bektaşoğlu, Hasan Akgün,  Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, TÜFAD Şube Başkanı Hasan Ali Tek, amatör spor kulüplerinin başkanları ve futbolcular,  siyasetçiler, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, STK ve kurum- kuruluş temsilcileri,iş insanları akademisyenler, basın mensupları,  muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2 çocuk babası olan Ergun Ergun Yeni Mezarlıkta, 4 çocuk annesi olan Oksal Beyazıt köyü mezarlığında toprağa verildi.

Aziz Ergun ve Necla Oksal’ a Allah’tan rahmet ailelerine ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

ERGUN’ UN ÖZGEÇMİŞİ

Giresun TÜFAD Şubesinin kurucu başkanlığı ve genel merkez yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Aziz Ergun, Yeşiltepespor’da uzun yıllar futbol oynadı. Giresunspor, Düzcespor ve Seka Aksuspor’da teknik direktörlük yaptı. Geçmişte çeşitli gazeteler ve dergilerde gazetecilik ve yazarlık yapan Aziz Ergun, televizyonlarda da spor programları yapmıştı.

Ergun son olarak Öncü   Gazetesi’nde spor yazarlığı yapıyordu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.