Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Giresun, 19 Mayıs’a hazır

Giresun Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde caddeleri Türk bayraklarıyla süsledi.

Giresun, 19 Mayıs’a hazır
18 Mayıs 2024 - 9:34

Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla gerçekleştirilen bu çalışma, vatandaşlar ve esnaflardan tam not aldı.

105 YILLIK GURUR: 19 MAYIS KUTLAMALARI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, ülke genelinde olduğu gibi Giresun’da da tören ve sportif etkinliklerle kutlanacak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 105 yıl önce Samsun’da yaktığı kurtuluş meşalesi, Giresun’da coşkuyla anılacak.

Atatürk Meydanı’nda gün boyu sportif yarışmalar ve etkinlikler düzenlenecek. Bu etkinlikler, şehrin dört bir yanına asılan Türk bayraklarıyla birleşerek büyük bir coşku yaratacak.

BAŞKAN KÖSE’DEN 19 MAYIS MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 19 Mayıs mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, bağımsızlığımızın ve milli irademizin sembolü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105’inci yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 19 Mayıs 1919, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı bağımsızlık mücadelesinin ve gençliğe olan inancının sembolüdür. Bu önemli gün, gençlerimize ve geleceğimize duyduğumuz güvenin bir ifadesidir. Bizler, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha iyi bir Türkiye miras bırakma sorumluluğunu taşıyoruz. Onlara en iyi eğitimi vermek, sağlıklı bir çevre sunmak ve yeteneklerini geliştirmek bizim görevimizdir” ifadelerini kullandı.

Giresun, 19 Mayıs coşkusunu caddelerinde dalgalanan Türk bayrakları ve Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek etkinliklerle doyasıya yaşayacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.