Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Gazeteci Fırat Akyol’dan anlamlı hediye

Gazeteci Fırat Akyol, Kadınlar 1.Liginde Giresun’u temsil eden Sanayispor’a ‘Hayatın Ta Kendisi&Ölüme Gol’ isimli kitabını hediye etti.

Gazeteci Fırat Akyol’dan anlamlı hediye
24 Kasım 2023 - 6:21

Kadınlar 1.Liginde Giresun’u temsil eden Sanayispor, hafta sonu oynayacağı Samsun Yabancılar Pazarı Spor Kulübü  karşılaşmasının  hazırlıklarını Teknik adam Erman Akyol nezaretinde sürdürürken dün Giresun Organ Bankası Derneği Başkanı, Gazeteci Fırat Akyol, idman öncesi ‘3 Kasım’ tarihinde okuyucu ile buluşan ‘Hayatın Ta Kendisi&Ölüme Gol’ adlı kitabını imzalayarak Teknik heyete ve Oyunculara takdim etti.

Oyunculara sezon için üstün başarılar dileyen Akyol “ Burada olmaktan son derece mutluyum.İlimizi önemli bir ligde temsil ediyorsunuz. Bu hafta sonu galibiyetle sahadan ayrılacağınıza inanıyorum. Sizlere kitabımı imzalayıp takdim etmek çok güzel ve anlamlı. Hepinizin başarılı olmasını canı gönülden istiyorum. Yolunuz açık olsun “ dedi.

Sanayispor Kadın Futbol Takımının Teknik adamı Erman Akyol’da kendilerine sunulan kitabın değerli olduğunu, bu kitaptan elde edilecek gelirin Organ Bağışı çalışmaları ve Sokak hayvanları yararına kullanılacak olmasının da çok önemli bir detay olduğunu vurguladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.