Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Organizasyonlar durduruldu!

Organizasyonlar durduruldu!
07 Şubat 2023 - 6:03

Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok il, saat 04.17’de Kahramanmaraş merkezli Richter ölçeğine göre 7.4 büyüklüğünde depremle sallandı. AFAD’dan alınan bilgiye göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, yurdun büyük bölümünden hissedildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

AÇIKLAMAYI BAKAN YAPTI

Bakan Kasapoğlu, “Ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. İlgili tüm birimlerimiz AFAD koordinasyonunda teyakkuz halindedir. Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

İŞTE ERTELENEN MAÇLAR

Bugünkü Süper Lig maçları, TFF 1’inci Lig maçı ve 8 Şubat Çarşamba günü oynanacak TFF 2’inci Lig maçlarının ileri bir tarihe ertelendi.

17.00 Ümraniyespor – Adana Demirspor

20.00 Giresunspor – Kayserispor

20.00 Fenerbahçe – Konyaspor karşılaşmaları ve 1. LİG’deki 20.00 Eyüpspor – Bodrumspor mücadelesi ileri bir tarihte oynanacak. Hafta içindeki TFF 2. Lig maçlarının da ileri bir tarihe erteleneceği öğrenildi.

GİRESUNSPOR’DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Yeşil Beyazlı Kulüp’ten yapılan yazılı açıklamada, “Saat 20.00’de Yukatel Kayserispor ile oynanması planlanan karşılaşma, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve pek çok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.