Giresun Spor Gazete

Tarihe şahitlik edin

Fındığın Başkenti, Kirazın Anavatanı Giresun’umuza Beşiktaş gelecek, Bitexen Giresunspor ikinci kez Kartalları Giresun’da ağırlayacak

Tarihe şahitlik edin
07 Ekim 2022 - 8:12

Biletlere yoğun ilgi gösteren taraftarların biletleri tamamen tüketmesi bekleniyor

Spor Toto süper ligde mücadele eden Bitexen Giresunspor, Cumartesi günü Beşiktaş’ı konuk edecek. Yeşil beyazlılar zorlu maçta sahaya galibiyet için çıkacak ve taraftarlarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmayı istiyor.

Giresunspor basın sözcüsü Ferhat Karademir, Beşiktaş maçında taraftarları beklediğini belirtti. Karademir, “Herkesin desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var. Giresunspor bu süreçte şehri ve camiayı en iyi şekilde tanıtacak. Çotanak armalı ekibimiz inşallah taraftar desteğiyle sahadan istediğini alarak ayrılacak.” dedi.

Karademir, “Biletlere gösterilen yoğun ilgiden memnunuz. Giresunspor bu maçı kapalı gişe oynamak istiyor. Şuan yüzde 60 itibariyle bir doluluk var. Biz Giresun’da ve deplasmanda sürprizlere imza atan takımız. Bu maçta da bir sürpriz yapmak istiyoruz. Herkes ekran başında izlerken artık Giresunspor şehre Beşiktaş’ı getirebiliyor. Bu sebeple Giresunspor’un süper ligdeki varlığı çok önemli.” diye konuştu.

Karademir son olarak Giresunspor’un sürprizleri sevdiğini sözlerine ekledi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.