Giresun Spor Gazete

Giresunspor’a destek verilmelidir

Milliyetçi Hareket Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, “Vergi ve SSK borçlarının yapılandırılması noktasında Giresunspor’un kesinlikle önünün açılması gerekiyor. Geldiğimiz noktada her futbol kulübüne hemen hemen vergi ve SSK’dan indirim ve yapılandırma yapılıyor. Bu noktada Giresunspor sahipsiz mi?” dedi

Giresunspor’a destek verilmelidir
17 Aralık 2022 - 7:03

Milliyetçi Hareket Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, Spor Toto Süper Lig’de şehrimize temsil eden Bitexen Giresunspor’un yaşadığı sıkıntıları herkesi derinden üzmesi gerektiğini kaydetti.

Usta, yaptığı yazılı açıklamada, “Bildiğiniz üzere Giresunspor Yönetimi yazılı bir açıklama yapmış, vergi ve SSK borçları sebebiyle üç puanın silinebileceğini ifade etmişti. Böylesi bir açıklama ve Giresunspor’un gelmiş olduğu durum her Giresunluyu üzdüğünü düşünüyoruz. Çünkü hepimiz Giresun’da yaşıyoruz. Giresun’da iş yapıyor ve para kazanıyoruz. Giresunspor, Giresun’umuzun en büyük markası. Bu markayı koruyup kollamak herkesin en birinci görevi olmalıdır. Bu noktada herkesin Giresunspor’a destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Vergi ve SSK borçlarının yapılandırılması noktasında Giresunspor’un kesinlikle önünün açılması gerekiyor. Sosyal medyada başlatılan kampanyaya da destek veriyorum. ‘Giresunspor’un teminatı Giresunlulardır’ Biz bunu diyebiliyorsak herkes üzerine düşen görevi yapmalı ve Giresunspor’un önünün açılması gerekiyor. Geldiğimiz noktada her futbol kulübüne hemen hemen vergi ve SSK’dan indirim ve yapılandırma yapılıyor. Bu noktada Giresunspor sahipsiz mi? Giresunspor yarın avuçlarımızın arasından giderse bunun vebali herkese kalır.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.