Giresun Spor Gazete

Taraftarlardan yönetim kuruluna veryansın!

Süper Lig’den düşürdüğünüz yetmezmiş gibi, elinizde ne kadar oyuncu varsa ya sattınız ya da peşinden baktınız. Şimdi halen daha çıkıyor, geçmiş yönetimlere eleştirilerde bulunuyorsunuz.

Taraftarlardan yönetim kuruluna veryansın!
12 Şubat 2024 - 7:47

Yeşil Beyazlı taraftarlar, transfer yasağının kaldırılamamasıyla alakalı sosyal medyada açıklamalarda bulundu.

Taraftarlar yaptıkları paylaşımlarla Giresunspor yönetimine ağır eleştirilere yer verdiler.

Taraftarlar, “Süper Lig’den düşürdüğünüz yetmezmiş gibi, elinizde ne kadar oyuncu varsa ya sattınız ya da peşinden baktınız. Şimdi halen daha çıkıyor, geçmiş yönetimlere eleştirilerde bulunuyorsunuz” dedi.

Yeşil Beyazlı taraftarlar, Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Yamak’ın hiçbir sözünde duramadığını kaydetti. Başkan Yamak’ın ilk işi Giresunspor’u Süper Lig’den düşürmek olduğunu kaydeden taraftarlar, “Sözleşmesi devam eden oyuncuları Giresunspor’dan göndermek, onları para karşılığı satmak nedir? Giresunspor’un kadrosu zaten darken ne amaç düşünüldü de Kuwas, Savicevic, Onurcan, Borja Sainz, Çekdar ve daha nice oyuncular ile yollar ayrıldı. Giresunspor bu saatten sonra kaderine terk edilmiştir. Giresunspor’un sahibi yine taraftarlardır. Ama Giresunspor camiası bu yalancılığı ve Giresunspor’a verilen bu zararı unutmaz.”

Öte yandan Taraftarlar, Yamak’ın yalan sözlerle umut tacirliği yaptığını da belirterek, “Giresunspor camiası bunu hak etmemiştir” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.