Giresun Spor Gazete

Giresunspor, en iyi şekilde temsil edecek

Yeşil Beyazlılar’ın Başkan Yardımcısı Münir Atamer, “Transfer olsun, sponsorluk olsun tüm görüşmelerimiz devam ediyor. Başkanımız Hakan Karaahmet, zaten evini, ailesini bir kenara bıraktı aylardır yeni sezon için büyük bir çaba sarf ediyor. İnşallah güzel bir sezon olacak.” dedi.

Giresunspor, en iyi şekilde temsil edecek
27 Temmuz 2022 - 4:11

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor’un Başkan Yardımcısı Münir Atamer, yeni sezon öncesi hem sponsorluk hem de sportif çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

GÜZEL BİR SEZON OLACAK

Başkan Yardımcısı Atamer, yaptığı açıklamada, iyi bir Giresunspor izlettirmek için tüm imkanların kullanıldığını belirterek, “Giresunspor, Giresun’un en büyük markasıyla bizler de bu markayı en iyi şekilde temsil etmek zorundayız. Giresun, Giresunspor’dur. En iyi şekilde yeni sezona hazırlanıyoruz. Hem sportif hem de mali anlamda sıkıntı çekmememiz için mücadele veriyoruz. Transfer olsun, sponsorluk olsun tüm görüşmelerimiz devam ediyor. Başkanımız Hakan Karaahmet, zaten evini, ailesini bir kenara bıraktı aylardır yeni sezon için büyük bir çaba sarf ediyor. İnşallah güzel bir sezon olacak. Bunun için uğraşıyoruz. Güzel bir sezon olacağına inancımız tam.” dedi.

ANLAŞTIĞIMIZ İSİMLER VAR

“Transferler devam edecek” diyen Atamer, “Görüştüğümüz ve teklifte bulunduğumuz isimler var. Haber beklediğimiz isimler var. Anlaşmaya yakın olduğumuz isimler var. İnşallah bu hafta bazı şeyler netleşecek. Piyasa gerçekten çok pahalı. Fiyatların biraz gerilere gelmesini istiyoruz. Bunu bekliyoruz. Çünkü Giresunspor’un sokağa atacak parası yok. Giresunspor, genç kimliğiyle, mücadeleci performansıyla yeni sezona damga vuracaktır. Giresunspor, Giresun’u Süper Lig’de en iyi şekilde temsil edecektir.” diye konuştu.

KOMBİNE ÇAĞRISI

Atamer, son olarak satışa çıkan kombinelere taraftarların ilgi göstermelerini istediklerini belirterek, “Giresunlu isterse, kombineleri bir hafta da bitirir. Kombine almak, Giresunspor’a destek vermek demektir. Giresunspor’a destek olmak isteyen herkesi kombine almaya davet ediyorum. Birlikte güçlüyüz çünkü. Giresunspor, desteksiz bir yere varamaz. Hep birlikte destek olmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.