Giresun Spor Gazete

Sürpriz ayrıcalıklar var!

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un Yönetim Kurulu Üyesi ve Üyelik Geliştirme Sorumlusu Osman Topal, Bitexen Giresunspor’un yeni üye sistemini açıkladı.

Sürpriz ayrıcalıklar var!
27 Mart 2023 - 6:42

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un Yönetim Kurulu Üyesi ve Üyelik Geliştirme Sorumlusu Osman Topal, Hedef 2828 Yeni Üye kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu.

Topal, Öncü Gazetesi Haber Müdürü Mustafa Demir’e yaptığı özel açıklamalarda çok net ifadeler kullandı.

GİRESUNSPOR BU ŞEHRİN TAKIMI

Herkesin yeşil beyazlı armaya sahip çıkması gerektiğini belirten Topal, “Giresunspor üyelik geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. Biz burada herkesin söz sahibi olmasını istiyoruz. Giresunspor az kişiyle kongreler yapmamalı. Az kişiyle başkan seçmemeli. Giresunspor ağırlığını üyelerimizle birlikte sağlayacağız. Bunu yaparken de kulübümüze gelir getirici projelere imza atıyoruz.”dedi.

İŞTE O AYRICALIKLAR

“Şimdi yürürlüğe koyduğumuz ve sosyal medyalarımızdan da açıkladığımız altın, gümüş, bronz ve çotanak üyelik kartlarımızı satışa çıkarttık.” diyen Bitexen Giresunspor’un Yönetim Kurulu Üyesi ve Üyelik Geliştirme Sorumlusu Osman Topal, “Hepsinin ayrı bir özelliği var. Hepsinin ayrı bir fiyatı var. İnşallah buradan da güzel bir elde etmeyi düşünüyoruz. Giresunspor sapasağlam olması için herkesin el birliğine ihtiyacı var. Herkesin desteğine ihtiyacı var. Bu güne kadar yaklaşık 20 Milyon TL ödeme gerçekleştirdik. İnşallah ligin geri kalan kısmını da sıkıntısız atlatıp, Süper Lig’deki maceramıza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.