Giresun Spor Gazete

Sergio; Çok çalışıyoruz

Bitexen Giresunspor’un sağ kanat oyuncusu Sergio Joniur, “Takım olarak, daha birlikte oynayarak iyi sonuçlar elde edeceğiz. Önümüzdeki maçlarda yeniden çıkış yakalayıp, üst sıralara tırmanmayı istiyoruz” dedi

Sergio; Çok çalışıyoruz
13 Ocak 2023 - 8:33

Son dönemde yükselen performansıyla takımına önemli katkı sağlayan Spor Toto Süper Ligekibi Bitexen Giresunspor’un sağ kanat oyuncusu Sergio Joniur, “Bu sezon belirlediğim bir hedef yok ama takımıma katkı vermeyi sürdüreceğim.” dedi.

Bitexen Giresunspor’un Süper Lig’deki hedefinin orta sıralar olduğunu kaydeden Sergio, “Biz iyi bir takımız. Aile gibiyiz. Çok çalışıyoruz. Bunun da meyvesini alacağız. Takım olarak, daha birlikte oynayarak iyi sonuçlar elde edeceğiz. Önümüzdeki maçlarda yeniden çıkış yakalayıp, üst sıralara tırmanmayı istiyoruz.” diye konuştu.

Sergio Junior, performansıyla ilgili olarak da, “Geçen haftada da aynı sözlerimi söyledim. Aslında bu sezon kendi bireysel performansımı yükselterek lige başlamak istedim. Geçen sezonki performansımdan çok da mutlu değildim. Bu anlamda sezon başında çok daha sıkı çalıştım ve şimdiden geçen yılki performansıma ulaştım. Bu sezon belirlediğim bir hedef yok ama takımıma katkı vermeyi sürdüreceğim. Giresunspor’un başarılı olması hepimizin başarılı olmasıdır.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.