Giresun Spor Gazete

Mustafa Kaplan’dan Mehmet Birinci’ye kinaye!

Bu sözler Giresunspor’un bir önceki teknik direktörü Mustafa Kaplan’a ait. Kaplan, “Mehmet Birinci’nin yaptığı ayıp. Zannediyorum; Mehmet Birinci uzun zamandır hocalık yapmayınca heyecan yaptı hemen antrenmana çıktı.” dedi

Mustafa Kaplan’dan Mehmet Birinci’ye kinaye!
02 Kasım 2023 - 7:52

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’la yollarını ayıran Mustafa Kaplan, yeşil-beyazlı takımdan ayrılık süreci, Mehmet Birinci’nin takıma gelişi ve Kadir Seven’e gelen teklif hakkında konuştu.

MEHMET BİRİNCİ’NİN YAPTIĞI HAREKET YANLIŞ

Ajansspor’da yer alan habere göre, Radyospor’da Simay Trafo’nun sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Kaplan; “Sözleşmemiz feshedilmeden Mehmet Birinci antrenmana çıktı, bu yanlıştı. Mehmet Birinci’nin yaptığı hareketin yanlış olduğunu sportif direktör Tolga Seyhan da söylemiş. Zannediyorum; Mehmet Birinci uzun zamandır hocalık yapmayınca heyecan yaptı hemen antrenmana çıktı.” dedi.

“KADİR SEVEN İÇİN 650 BİN EURO’LUK TEKLİF”

Kadir Seven için Hoffenheim’dan resmi teklif geldiğini söyleyen Kaplan, “Kadir Seven için Bundesliga takımı Hoffenheim’dan resmi teklif geldi. Hoffenheim’ın teklifi 650 bin Euro’ydu, hatta Kadir’in eski kulübü Ordu’ya verilecek olan pay da düşünüldü. Hoffenheim, Kadir Seven’i transfer edip, pilot takımı Portekiz 2. Lig ekibi Academico de Viseu’ya kiralık olarak gönderecekti.” diye konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.