Giresun Spor Gazete

Şehrimizin tek sevdasıdır Giresunspor

44 yıl sonra Giresunspor’u Süper Lige taşıyan başkan olarak tarihe geçen Giresunspor’un eski Başkanı Hakan Karaahmet, yeşil beyazlı takımın 56. Kuruluş yıl dönümü vesileyle açıklama yaptı.

Şehrimizin tek sevdasıdır Giresunspor
10 Nisan 2023 - 7:28

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un efsane başkanı Hakan Karaahmet, yeşil beyazlı takımın kuruluşunun 56. yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

44 yıl sonra Giresunspor’u Süper Lige taşıyan başkan olarak tarihe geçen eski Başkan Karaahmet, “9 Nisan 1967 yılında yeşil beyaz renklerle ve çotanak armasıyla kurulan Giresunspor’umuzun 56. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.

“Giresunspor Giresun’un en büyük markasıdır” diyen eski Başkan Karaahmet, “Daha önce hayaldi Süper Lig. Bizler Giresunspor’u 44 yıl sonra Süper Lige taşıyarak ilimizin adının daha da duyurulmasını ve sosyoekonomik yapısına katkı sağladık. Giresunspor tarihi boyunca nice başarılara imza atmış büyük bir kulüptür. 44 yıllık aranın ardından Süper Lig’e çıkma başarısı göstererek bugün ülkenin en üst ligi olan Süper Lig’de mücadele etmektedir. Kulübümüzün 56. kuruluş yıldönümünü kutladığımız bugünlerde yeşil beyazlı takımımızın Süper Lig’de yine mücadele etmesi için tüm çaba sarf edilmelidir. Kısır çekişmeler ve küçük hesaplar bir kenara bırakılmalıdır. Her şeyin üstünde, Giresun’un tek ortak paydası Giresunspor’dur. Giresunspor Süper Lig’de mücadeleye etmeye devam ettiği sürece Giresun her zaman üst ligde adından söz ettiren bir şehir olacaktır. Bu vesileyle bir kez daha Giresunspor’umuzun 56. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bugüne kadar emek veren, başkan, yönetici ve teknik heyetlere şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.