Giresun Spor Gazete

Hakan Keleş istifa etti!

Yeşil Beyazlılar’ın şampiyon hocası Hakan Keleş istifa etti

Hakan Keleş istifa etti!
03 Mayıs 2023 - 7:21

Giresunspor’da Hakan Keleş dönemi sona erdi. Yeşil Beyazlılar’da İstanbulspor mağlubiyeti sonrası Keleş, yönetime istifasını sundu. Giresunspor’a tarihi şampiyonluk yaşatan Keleş mütevazi kadrolarla muhteşem işlere imza atmıştı.

Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar sonrası faturayı kendisine kesen Keleş’in yakın çevresiyle vedalaştığı ve Giresunspor’dan ayrıldığı gelen bilgiler arasında.

MAÇTAN SONRA NE DEMİŞTİ?

Keleş, maç sonrası ise, Çok önemli bir maçtı bizim için. Kazanmak adına maçın başından sonuna kadar çok üstün bir oyun oynadık. Her şeyi yaptık. 50 kere ceza sahasına girdik, 30 tane şut attık. Son vuruşlarda bugün problemler yaşadık. Bu stresli maçları bu denli iyi oynamak, bundan puan almamak üzüntü verici. Böyle oynadığımız takdirde inşallah hedefimize ulaşırız. Mete hocanın takdir haklarının çoğunu rakipten yana kullandığını düşünüyorum. Sadece bugün değil, bundan önceki haftalarda hakemler tarafından biraz maruz kalıyoruz. Çok fazla konuşmak istemiyorum. Bu konuda sıkıntılar çekmeye başladık. Bu gergin maçta Mete hocanın çok gerdiğini düşünüyorum.” diye konuşmuştu.

GİRESUNSPOR’DAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak Giresunspor’dan gecenin ilerleyen saatlerinde açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Giresunspor’umuzun 02/05/2023 Salı günü planlanan antrenmanı öncesinde takımın başında olması beklenen Teknik Direktörümüz Hakan Keleş, yardımcıları vasıtasıyla antrenmana katılmayacağını ve istifa ettiğini kulübümüze iletmiştir. Sonrasında kendisinin istifa etmiş olduğuna ilişkin haberler sosyal medya ve haber sitelerinde yer almıştır. Yaşanan bu süreç sonrasında kendisi ile yollarımızın ayrılması konusunda kulüp avukatlarımız ile teknik direktör Hakan Keleş arasında gerekli görüşmeler başlatılmıştır. Kendisine kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.