Giresun Spor Gazete

Destek vermeyenler, inşallah pişman olmaz

Bitexen Giresunspor’da mütevazi imkanlarla birçok başarıya imza attıran ve adından sıkça söz ettiren Teknik Direktör Hakan Keleş, M. Başakşehir maçı sonrası belki de herkesin kurmak istediği cümleyi kurdu

Destek vermeyenler, inşallah pişman olmaz
26 Nisan 2023 - 9:10

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, takıma desteğin az olmasından yakındı.

Keleş; “Taraftarımız Başakşehir maçında ‘Sahipsiz Giresun’ diye bağırdı. Destek vermeyenler, inşallah pişman olmaz onlara katılıyorum. 44 sene sonra lige çıkmışız, seyirci az. Böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sezon başında düşük bütçeli kadro kurduk. Sonrasında oyuncu da kaybettik. Bir sürü sıkıntılarımız var. Mali olarak da 4-5 milyon euroya kurulan bir takımız ama bu parayı desteksiz kalmamızın yüzünden ödemekte zorluk çektik. İnşallah bu desteği vermeyenler pişman olmazlar” dedi.

BU TAKIMIN ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEM

Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, “Bu takımın zarar görmesini asla istemem. Taraftarımız da benim zarar verdiğimi düşünüyorlar. Tepki verdiler. Onu da başkanımla oturup değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Keleş, kazanmaları durumunda avantaj elde edecekleri bir karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Oyuna iyi başladıklarına vurgu yapan Keleş, “Ancak rakibimizin her geldiği gol oldu. Biz çok kaçırdık. İlk yarı 4-0 bitti” diye konuştu.

ONURCAN KONUSU

Karşılaşmanın kırılma anının kaleci Onurcan Piri’nin yediği hatalı gol sonrası taraftarın verdiği tepki olduğunu savunan Keleş, “Bu takımın kaptanı hatalı gol yiyebilir. Taraftarın oyunculara tepki vermesi beni çok üzdü. Hiç beklemiyordum böyle bir şey. Önümüzde final maçlarımız var. Buna rağmen bu tepkiler beni üzdü” ifadelerine yer verdi.

ÇEVİREBİLİRDİK

Keleş, ikinci yarıda daha iyi mücadele ettiklerini, maçı çevirebilecekleri fırsatlar da yakaladıklarını dile getirerek, şöyle devam etti: “İkinci yarı inanılmazdı. Attığımız goller, direkten dönen toplarımız, kaçırdığımız pozisyonlar vardı. İnanılmaz bir ikinci yarı oynadık. Sahada oyuncularım çok mücadele etti. Her şeyleriyle mücadele etti. Bu oyuncular bunları hak etmiyor. Ben neler çektiklerini biliyorum. Çok sorunlarımız var. Buna rağmen sahada ikinci yarı çok büyük mücadele vardı, teşekkür ediyorum, onların canı sağ olsun. Bu takımı ligde tutacaklarına inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

TARAFTAR TEPKİLERİ

Giresunspor taraftarlarının verdiği tepkilerin kendisini üzdüğünü vurgulayan Keleş şunlara yer verdi, “Bu takımı buralara getirdik. Nereden nereye getirdik. Bu takımın zarar görmesini asla istemem. Taraftarımız da benim zarar verdiğimi düşünüyor. Tepki verdiler.”

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.