Giresun Spor Gazete

Galibiyet özlemimiz sona ersin!

Gençlerbirliği ile karşılaşacak Yeşil Beyazlılar, Çotanak Spor Kompleksi’nde çok önemli bir maça çıkacak. Mücadele saat 17.00’da başlayacak

Galibiyet özlemimiz sona ersin!
19 Aralık 2023 - 7:32

Trendyol 1. Lig 16. Hafta maçında Bitexen Giresunspor bugün sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’da başlayacak mücadele canlı olarak ekranlara gelecek.

HEDEF KARA BULUTLARI DAĞITMAK

Geride kalan 15 haftada istediği sonuçları alamayan ve ligin dibine demirleyen Yeşil Beyazlılar, 9 puanla 17. sırada yer alıyor. Her hafta kaybettiği puanlarla taraftarlarını üzen Çotanaklar, Ankara temsilcisini yenerek bir nebze olsun üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmayı hedefliyor.

GALİBİYETTEN BAŞKASI YALAN

Hafta boyunca teknik direktör Mehmet Birinci gözetiminde çalışan Giresunspor, tüm taktik çalışmasını Gençlerbirliği maçının üzerine kurguladı. Tek hedefi galibiyet olan Yeşil Beyazlılar, bu maç öncesi üç puandan başka bir şey düşünmüyor.

GENÇLERBİRLİĞİ 7. SIRADA!

Öte yandan Giresunspor’un rakibi Gençlerbirliği ise 24 puanla 7. Sırada yer alıyor. Ankara temsilcisi bu haftaya dek 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Gençlerbirliği bu süreçte 18 gol sevinci yaşarken, 17 kez de kalesinde gol gördü.

BİLETLERE İLGİ YOK DENECEK KADAR AZ!

Trendyol 1. Lig’in 16. haftasında oynayacağımız Gençlerbirliği maçının biletleri birkaç gündür satışta olmasına rağmen halen daha taraftar ilgi göstermedi.

Yeşil Beyazlı Kulüp’ten yapılan yazılı açıklamada, “Biletinizi http://passo.com.tr adresinden veya Atatürk Meydanı’nda bulunan Passolig gişesinden satın alabilirsiniz. Kocaelispor ve Gençlerbirliği maçı için paket bilet alan taraftarlarımızın biletleri maç gününe kadar Passolig kartlarına yüklenecektir. Doğu Alt tribünümüzde daha güçlü bir tribün desteği sağlanması amacıyla Doğu Üst tribünümüz taraftarlarımıza kapalı olacaktır. Doğu Üst tribününden sezonluk bilet alan taraftarlarımızın kombine biletleri Doğu Alt tribününe aktarılmıştır. Tüm kadın taraftarlarımız ve 18 yaş altı gençlerimiz, gişelerden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yükletebilirler. Ayrıca 0-6 yaş arası çocuklar, Passolig kart gerektirmeden stadyuma ücretsiz olarak giriş yapabilirler.” ifadeleri kullanıldı.

SAVİCEVİC YOK!

Öte yandan Giresunspor’da ne olduğu belirsiz olan Savicevic antrenmanlarda yer almıyor. Savicevic’in ne olduğuna dair ise bilgi yok. Giresunspor’dan da bu yönde açıklama gelmedi.

HERKES MOTİVE

Bu arada Giresunspor’da futbolcuların bu maçı dönüm noktası olarak gördüğü kaydedildi. Oyuncular, her ne şart olursa olsun bu maçı kazanma hırsıyla sahaya çıkacakları belirtildi. Onların da tabi ki tek isteği taraftarların tribünlere gelerek kendilerine destek olunması.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.