Giresun Spor Gazete

Sarıalemdaroğlu’ndan 500 bin TL’lik bağış

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor nakit arayışlarını sürdürürken, Giresunlu iş insanı Sayın Ömer Sarıalemdaroğlu’na yeşil beyazlı kulübe destek verdi.

Sarıalemdaroğlu’ndan 500 bin TL’lik bağış
20 Aralık 2023 - 9:08

Gerçekleşen ziyarette Giresunspor’un içerisinde bulunduğu süreçle ilgili üzüntüsünü dile getiren Sarıalemdaroğlu, “Ben Giresunspor’un bu sıkıntılı süreci el birliği ile atlatacağına inanıyorum, benim gibi kulübümüze destek olacak onlarca iş adamı olduğunu da iyi biliyorum, şehrimizin takımı için el ele verelim ve birlikte destek olalım.” dedi.

Giresunspor’dan yapılan açıklamada ise, “Kulübümüze bağışta bulunan Giresun’un hayırsever ailelerinden Sarıalemdaroğlu ailesine mensup Sayın Ömer Sarıalemdaroğluna şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyorum. Giresunspor için fedakarlıktan kaçınmadan kulübümüzün yarınlarını kurtarmak adına bizlere ve yaptığımız çalışmalara destek olacak yeşil beyaz sevdalısı iş insanlarımıza daha fazla ihtiyacımız var. Ben Giresunspor Başkanı olarak tüm camiamıza destek çağrımızı yineliyor, verdiği anlamlı destekle “Giresunspor için yüreğini koy” kampanyasına katkı sağlayan Sayın Sarıalemdaroğlu’na tekrardan şükranlarımı sunuyorum” İfadelerini kullandı.

Öte yandan Sarıaemdaroğlu’nun Giresunspor’a 500 bin TL bağışladığı kaydedildi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.