Şampiyonadan madalya ile döndüler

Şampiyonadan madalya ile döndüler

Giresun Üniversitesi öğrencisi Muhammed Emin Çakır 55 kiloda şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı.

24-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen International University Sports Federation (FISU) Üniversiteler Arası Dünya Güreş Şampiyonası’nda Giresun Üniversitesi öğrencisi Muhammed Emin Çakır 55 kiloda şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı.

Mehmet Mustafa Şahin’in 72 kiloda, Oktay Demir’in de 97 kiloda 3.’lük kazanarak kürsüye çıktıkları şampiyonada Türkiye; 6 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya alarak takım halinde Dünya Üniversiteler Grekoromen Şampiyonu oldu.  Düzenlenen şampiyonada Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Beytullah Dönmez koordinatör, Doç. Dr. Şevki Kolukısa ise antrenör olarak görev yaparak bu başarıda pay sahibi oldu.

YORUM ALANI

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.