Giresun Spor Gazete

39 ilden yüzücücüler katılıyor

22 Temmuz 2023 - 10:19
39 ilden yüzücücüler katılıyor

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Arena Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası gerçekleştirilen açılış seremonisi ile başladı.

Çotanak Spor Kompleksi Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan Türkiye Arena Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası açılış seremonisine AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, Jandarma Bölge Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Ali Taşyürek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Muzaffer ERGÜN, şampiyonaya katılan sporcular, antrenörler ve aileleri katıldı. “31 İl’ den, 109 kulübe bağlı 122 kadın ve 251 erkek olmak üzere toplam 373 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın Giresun’un ev sahipliğinde yapılıyor olması bizleri son derece mutlu etmiştir” diyerek, konuşmasına başlayan İl Müdürü Ergün,  pek çok şampiyonaya başarıyla ev sahipliği yapmış olan, tarihin, doğanın ve kültürlerin buluştuğu güzel şehrimiz Giresun’da hoşça vakit geçireceğinizi umuyor, burada mücadele edecek tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.  20-22 Temmuz 2023 tarihleri arasında 3 gün sürecek olan Yüzme Şampiyonasının Açılış Seremonisinin ardından yarışlar kıyasıya mücadeleye sahne oluyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.