Giresun Spor Gazete

NBA’nin en çok gelişme gösteren 3. oyuncu Alperen Şengün oldu

26 Nisan 2024 - 8:37
NBA’nin en çok gelişme gösteren 3. oyuncu Alperen Şengün oldu

Adaylar arasında Houston Rockets’tan Alperen Şengün de yer aldı ve ödül için ciddi bir yarış yaşandı.

NBA’den yapılan açıklamaya göre, Tyrese Maxey, 319 puanla sezonun en çok gelişme gösteren oyuncusu seçildi. Maxey, gösterdiği performansla ödülü kazanırken, Chicago Bulls’tan Coby White 305 puanla ikinci sırada yer aldı. Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün ise 92 puanla üçüncü oldu.

NBA’de üçüncü sezonunu geçiren Alperen Şengün, geçen sezonki etkileyici istatistiklerinden sonra, bu sezon performansını daha da artırarak maç başına 21,1 sayı, 9,3 ribaunt ve 5 asist ortalamalarına ulaştı. Şengün’ün gösterdiği gelişim, onu ödül adayları arasında ön plana çıkarırken, Tyrese Maxey’nin performansı ise ödülü kazanmak için yeterli oldu.

Bu sonuç, Tyrese Maxey’nin yeteneklerini ve çabasını ortaya koyarken, Alperen Şengün’ün de NBA’deki yükselişine dikkat çekti. Houston Rockets oyuncusu Şengün, güçlü performansıyla all-star olma noktasına geldi ve gelecekte daha büyük başarılara imza atması bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.