Giresun Spor Gazete

Milli Takıma Görele’den 2 oyuncu

04 Nisan 2023 - 8:03
Milli Takıma Görele’den 2 oyuncu

Görele Belediyesporun mimarı Tolga Erener “2017 yılında Görele ilçemizde salon sporlarının gelişimi ile ilgili çalışmalara başladık.  2018 yılında Kadınlar Hentbol 2. Liginde, 2019 Kadınlar Hentbol 1. Liginde şampiyon olduk. 4 yıldan beri Kadınlar Hentbol Süper Liginde mücadele ediyoruz. Giresun,  Karadeniz Bölgesinde, kadınlar hentbol süper liginde  takımı olan tek il olarak dikkat çekmektedir. Spora ve gençlere ayrı bir değer veriyoruz” dedi.

Kadınlar Hentbol Süper Liginde yerli sporcularla mücadele ettiklerini ifade eden Tolga Erener, “Görele ilçesindefutblun yanında salon sporlarında da spor altyapısına önem verdik. Tirebolu, Güce, Doğankent, Eynesil ilçelerinde yaşayıp GöreleBelediyespor altyapısında oynayan gençlerimiz bulunuyor. Özellikle genç kızlarımız Üniversitelerin spor bölümlerine yerleşirken Süper Ligde oynamanın avantajını yaşıyorlar. Özel yetenekle Üniversiteli olabiliyorlar. Sadece hentbol branşında 140 civarında Giresunlu gencimize altyapılarda spor yapma imkânısağladık. ”diyerek sözlerini sürdürdü. Görele Belediyespor oyuncuları Perihan Topaloğlu Acar ile Ayşenur Kara 7 Nisan’da Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu’nda Cuma günü saat 17.00’de başlayacak müsabakada milli formayı giyecekler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.