Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Ligler süresiz ertelendi

Başkan Büyükekşi, toplantının ardından tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Ligler süresiz ertelendi
12 Aralık 2023 - 8:39

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırı nedeniyle TFF Yönetim Kurulu’nun olağanüstü toplandığını açıkladı. Başkan Büyükekşi, toplantının ardından tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Başkan Büyükekşi, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Halil Umut Meler, saygısız kişilerin gerçekleştirdiği saldırıya maruz kalmıştır. Bu alçak saldırı sadece Halil Umut Meler’e değil, Türk futbolunun tüm paydaşlarına yapılmıştır. Bugüne kadar hakemlere yönelik hedef gösteren herkes, bu aşağılık suçun ortağıdır. Halil Umut Meler’in sağlık durumunu yakından takip ediyoruz ve kendisine acil şifalar diliyoruz. Sorumlu kulüp ve yöneticileri en ağır şekilde cezalandırılacaktır.”

“Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Futbol maçları bir savaş değildir, ölümle sonuçlanmamalıdır. Her takım aynı anda şampiyon olamaz. Bu gerçeği hepimizin anlaması gerekiyor. Herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz. Yeter artık. Hakemler de insan. Kimseye bu şekilde saldırılmamalıdır. Türk futbolunu daha fazla rezil etmeyelim. Dünyaya Türk futbolunu rezil etmeyelim. Yeter artık!”

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.