Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Spor Bilimleri Fakültesi yeni dekanı Türkmen

Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına asaleten atanan Prof. Dr. Mehmet Türkmen, düzenlenen devir teslim töreni ile birlikte yeni görevine başladı.

Spor Bilimleri Fakültesi yeni dekanı Türkmen
06 Mayıs 2023 - 7:25

Devir teslim törenine, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can ile birlikte, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem ve Genel Sekreter Ahmet Tevfik Korkmaz da katıldılar. Dekanlık görevini Prof. Dr. Birol Eltuğral’dan devralan Prof. Dr. Mehmet Türkmen, “Şahsıma bu görevi layık görüp tevdi eden Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’a saygılarımı sunuyorum. Şu ana kadar, Fakültemizde görev yapan, özverili bir şekilde hizmet veren herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte bundan sonra daha büyük hizmetleri gerçekleştirmek bizlere de nasip olur” dedi. Spor Bilimleri Fakültesi ile Fen Edebiyat Fakültesinde görevli bazı öğretim üyelerinin de hazır bulunduğu devir teslim töreninde, görevini devreden Prof. Dr. Birol Eltuğral da; Rektör Can’a teşekkür ederek, bundan sonraki dönemde de Üniversitemize ve Fakültemize hizmet etmeye devam edeceğiz, diyerek yeni dekan Mehmet Türkmen’e başarılar diledi. Rektör Can ise, halef-selef dekanlara birer çiçek takdim ettiği devir teslim töreninde, geleneksel ata sporları dalında uluslararası projeler de yürüten Prof. Dr. Mehmet Türkmen, Rektör Can’a Kırgızistan Manas Üniversitesi’nden gönderilen yöresel kıyafeti de giydirdi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.