İstanbul Çotanak Store kapatıldı

Giresunspor’un ürünlerinin satıldığı, ‘İstanbul Gönüllüleri Hizmet Binası’nda bulunan Çotanak Store İstanbul Mağazası sözleşme uzatılmadığı için kapatıldı

İstanbul Çotanak Store kapatıldı

İstanbul Gönüllüleri’nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Çotanak Store İstanbul mağazamız “sözleşme uzatılmadığı için” kapatılmıştır, depomuzda bulunan ürünlerimiz bitene kadar satışlar cotanakstoreistanbul.com.tr adresimizden devam edecektir. Mağazanın olduğu bölüm “Giresun Kütüphanesi” olarak hizmet verecektir. Giresunspor İstanbul Gönüllüleri olarak her zaman Giresunspor’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Kütüphanemizde Giresunspor Üyelik köşemiz olacak ve farkındalığa devam edeceğiz. Giresunspor İstanbul Gönüllüleri her zaman Giresunspor kurumsal kimliğinin yanında olmaya devam edecektir. Çotanak Kafeteryamız faaliyetlerine devam etmektedir ve gelirlerimiz SMA hastası Giresunlu evladımız Galip Atlas Türkyılmaz’ın kampanyasına yatırılmaya devam edecektir. Kütüphanemiz çaylarını içerken kitap okumak isteyenler veya derslerini çalışmak isteyen öğrencilerimize 20 Haziran itibariyle hizmet verecektir. İfadelerine yer verildi.

YORUM ALANI

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.