Giresun Spor Gazete

İndirim yapmaya hazırım dedim, dönüş olmadı

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un eski teknik direktörü Hakan Keleş, alacağı hakkında çıkan söylentilere karşı cevap verdi.

İndirim yapmaya hazırım dedim, dönüş olmadı
22 Mayıs 2023 - 7:51

Twitter kullanıcısı Ahmet Erol’a konuşan Keleş, tüm samimiyetiyle konuların çarpıtıldığını ifade etti. “Ben yönetim ile bu konuyu daha önce görüştüm.” diyen Keleş, “Yüzde 25 indirim yapmaya hazır olduğumu, 7.5 milyon liralık alacağımın sadece 4 milyonunu ödeseler yeterli olacağını hatta onu dahi aylık çeklere bölerek verebileceklerini ilettim ama kendilerinden bir geri dönüş alamadım. İstemeyerek de olsa hukuken böyle bir zorunluluk gereği bu kararı aldım. Ayrıca sadece ben değil Mert Han, Rahmetullah hatta kulüpteki bazı personeller dahi şikayetçi oldular.” dedi.

HERKES BİLİYORDU İSTANBUL’DAN DÖNMEYECEĞİMİ

Keleş, “İstanbulspor maçından sonra tüm soyunma odasını boşalttım, başkan ile bire bir görüşme gerçekleştirdim ve bırakmak istediğimi söyledim. O ise bırakmamı istemediğini, bırakırsam yerime getirecekleri isme verecekleri parada sıkıntı yaşayacaklarını söyledi. Ben personeller de dahil yönetim de dahil herkesle vedalaştım. Herkes biliyordu İstanbul’dan dönmeyeceğimi. Sn. Başkan basın toplantısında farklı söylemlerde bulunduktan sonra kendisine mesaj attım, o da toplantıda söylediğinden farklı cevap verdi.” İfadelerini kullandı.

KREDİLER İLE BİRAZ İLERLEMEYE ÇALIŞIYORLAR MAALESEF

Keleş, “Başakşehir maçı da dahil haftalardır bırakmak istiyordum. Çünkü bu takıma artık farklı bir hava gelsin istedim. Çocuklar farklı hoca ile belki daha iyi form tutarlar dedim. Ancak Sn. Başkan her defasında reddetti hatta Başakşehir maçından sonra Sn. Bakan dahi araya sokuldu ikna edilmem için. 2 maaş ödeyebildiler ama ne yapsınlar o adamın da durumu belli zaten destek olmayınca böyle oluyor. Krediler ile biraz ilerlemeye çalışıyorlar maalesef. Hâlâ neden benle ilgileniyorlar anlamıyorum.” Şeklinde konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.