Giresun Spor Gazete

Hedefimizi bilerek hareket ediyoruz

Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, “Adana Demirspor bütçesiyle ve kadrosuyla ligin iyi takımlarından birisi. Saygı duyarak sahaya çıkacağız. Hedefimiz elbette ki şehrimize puan ya da puanlarla dönmek.” dedi

Hedefimizi bilerek hareket ediyoruz
18 Ocak 2023 - 1:19

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, Adana Demirspor maçı öncesi konuştu.

Keleş, ilk yarı hedeflerinin tuttuğunu belirterek, “En kötü 20 puan olarak ön görmüştük. Bu süreçte ciddi maçlarda puan kaybettik. Tabi ki her maça Giresunspor’a yakışır bir performans sergilemek için çıkıyoruz ama bazen de olmuyor. O kale çizgisini geçemedikçe puan vermiyorlar. Giresunspor için çabalıyoruz, puan sıralamasında üst sıralarda yer almak için mücadele ediyoruz. Bizden beklentilerin de farkındayız. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Adana Demirspor maçına da değinen Keleş, “Zor bir maç. Adana Demirspor bütçesiyle ve kadrosuyla ligin iyi takımlarından birisi. Saygı duyarak sahaya çıkacağız. Hedefimiz elbette ki şehrimize puan ya da puanlarla dönmek. İnşallah bunu da başarırız. Giresunspor olarak en iyisini yapmak için buradayız. Biz sadece destek istiyoruz.” diye konuştu.

Keleş, antrenmanların bazen tesislerde bazen de stat yanında bulunan antrenmna sahasında devam ettiğini belirterek, Savicevic’in kart cezası sebebiyle Adana Demirspor maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.