Giresun Spor Gazete

Süper lig Giresun için şans… Onun için destek şart!

Bitexen Giresunspor’un Başkanvekili İbrahim İnaç, “Hedefimiz mutlak galibiyet olacak. Ben inanıyorum ki sahadan alacağımız bir galibiyetle, seri galibiyetler başlayacak ve üst sıralara doğru tırmanacağız.” dedi

Süper lig Giresun için şans… Onun için destek şart!
06 Nisan 2023 - 7:47

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un Başkanvekili İbrahim İnaç, Pazar günü oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

HEDEF ÜST SIRALARA TIRMANMAK

İnaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Spor Toto Süper Lig’de kolay hiçbir maç yok. Maçlar sahada oynanıyor ve sonucu belirleniyor. Biz de bu hafta boyunca çok çalışıp, Beşiktaş maçı oynayacağız. Rakibimiz moralli. Biz rakibimizin konumuna bakmadan kazanmak adına sahaya çıkacağız. Hedefimiz mutlak galibiyet olacak. Ben inanıyorum ki sahadan alacağımız bir galibiyetle, seri galibiyetler başlayacak ve üst sıralara doğru tırmanacağız.” dedi.

HERKES EL BİRLİĞİ VERMELİ

Giresunspor’da moral ve motivasyonun yerinde olduğunu kaydeden İnaç, “Her şey yolunda. Teknik heyet ve futbolcularımıza ödemeleri de gerçekleştiriyoruz. Giresunspor bu şehrin en büyük markası. Bu markayı korumak için sonuna kadar mücadele vereceğiz ve elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte herkesten destek bekliyoruz. Çünkü tek başına yönetim kurulunun kaldıracağı bir yük değil. İnşallah bu moral ve motivasyonla ben İstanbul’dan takımımızın farklı bir sonuçla döneceğini düşünüyorum.” diye konuştu.

KAMPANYA ÇAĞRISI

İnaç, Hedef 2828 Yeni Üye kampanyasının da sürdüğünü belirterek, “İşleyişi ve vatandaşlarımızın nasıl üye olacaklarını sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk. Herkesten bu kampanyaya destek vermesini bekliyoruz. Bu üye sayısını artırmayı ve herkesin Giresunspor’da söz sahibini olmasını istiyoruz. Giresunspor büyük bir marka. Bu büyüklüğü her yönüyle korumalıyız.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.