Giresun Spor Gazete

Haydi bir daha Giresunspor

Sezona iyi futbolla giriş yapan Çotanaklar, bu akşam sahasında son iki haftada kalesinde 10 gol birden gören Kasımpaşa ile karşılaşacak. Mücadele 19.15’te başlayacak.

Haydi bir daha Giresunspor
20 Ağustos 2022 - 7:58

Spor Toto Süper Lig’de üst sıralar için mücadele veren Bitexen Giresunspor bu akşam Çotanak Stadı’nda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.15’te başlayacak maçı Bahattin Şimşek yönetecek.

Geride kalan iki haftada Adana Demirspor’a kaybeden, Galatasaray’ı ise mağlup eden Yeşil Beyazlılar, son iki haftada kalesinde 10 gol birden gören İstanbul Temsilcisi ile puan savaşına girecek. Çotanaklar, rakibini taraftarlarının da vereceği destekle yenerek, puanını üçüncü hafta sonunda altıya yükselmeyi hedefliyor.

Karadeniz temsilcisinde sakat oyuncu bulunmazken, Yeşil Beyazlılar dün yaptığı son antrenmanla tesislerde kampa girdi ve maç saatini beklemeye koyuldu. Çotanaklar’da morallerin ise yerinde olduğu gözlemlendi.

BİZ GİRESUNSPORUZ

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, “Büyük takımların bir futbolcuya verdiği bonservisle biz takımı kuruyoruz. İnanılmaz bütçe farkı var. 2 senedir iyi işler çıkartıyoruz. Geçen sene biraz daha hazırdık. Sahada ilk kez birbirleriyle oynayan oyuncular vardı. Galatasaray’da ve bizde oyuna sonradan dahil olan oyuncular arasında dünyalar kadar fark var.

TRANSFER SÜRECEK

Keleş, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa sürede takımımıza birkaç takviye daha olacak. Kimsenin şüphesi olmasın. Giresunspor, Süper Lige renk katmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı. Öte yandan Keleş taraftarları da stada davet ederek, tribünlerin dolu olmasını istedi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.